Disclaimer

De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Toch wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen of nalaten van handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is. Deze website is niet bedoeld om persoonlijke tandartsadviezen te geven en vervangt in geen geval een behandeling of consult. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met de praktijk van DentiQ Eemnes

Privacy

Deze privacyverklaring is van toepassing bij een bezoek aan de website van DentiQ Tandartsen Eemnes. DentiQ Eemnes hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy. Uitgangspunt daarbij zijn de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens daaraan stelt.

Surfen op www.dentiqeemnes.nl
Delen van deze website kunt u anoniem raadplegen. DentiQ Eemnes legt geen gegevens vast die iets zeggen over de identiteit van u als bezoeker van deze site.

Wijzigingen
DentiQ Eemnes behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd.

Verwijzingen naar andere websites
Op deze website treft u verwijzingen naar websites die niet tot stand zijn gekomen onder verantwoordelijkheid van DentiQ Eemnes. DentiQ Tandartsen Eemnes is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud en het gebruik van deze websites, noch voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan deze websites.