Tarieven & uw Nota

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

De nota die u ontvangt, betaalt u aan Infomedics (voorheen uwnota.nl). U kunt de rekening digitaal of op papier ontvangen. Voor vragen over uw rekening kunt u met behulp van het factuurnummer dat op uw rekening staat terecht op www.infomedics.nl.

Wat staat er op uw zorgrekening?
Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijkt u dan hier.

Betalingsregeling
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Uw gegevens zijn veilig
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op infomedics en privacy.

Verzekeringen
Het aanbod van tandartsverzekeringen is groot. De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Informatie over aanvullende verzekeringen vindt u op allesoveruwgebit.nl/vergoedingen.

De kosten voor de tandarts, preventieassistente en mondhygiënist voor kinderen tot 18 jaar worden volledig vergoed. Mocht u kind een beugel nodig hebben dan kunnen we dat al in een vroeg stadium zien aankomen. U heeft dan alle tijd om uw verzekering aan te passen.

Techniekkosten
Op de rekening van de tandarts kan het zijn dat er naast de behandelcode ook kosten voor materiaal- en techniek vermeld staat.
Wij werken samen met onderstaande tandtechnici. Om u een duidelijk inzicht te geven in de techniekkosten, kunt u deze inzien door op het logo te klikken.