AFSPRAAK MAKEN

Uitnodiging voor controle afspraak
U bent zelf verantwoordelijk voor uw afspraken bij onze praktijk. Als service sturen wij u op periodieke basis per e-mail en/of per sms een uitnodiging voor het maken van een controle afspraak.

Afspraken maken
Een afspraak maken kan telefonisch, per e-mail of door bij ons langs te komen.
Onze webagenda kunt u gebruiken voor het maken van een afspraak voor:

  • een periodieke controle
    In de webagenda kiest u voor de knop ‘bestaand’. Vervolgens kunt u per persoon een controle inplannen bij uw behandelaar. Het is niet mogelijk via de webagenda een gezinsafspraak in te plannen.

Bevestiging en herinnering van afspraken
Na het maken van een afspraak ontvangt u een bevestiging van ons. Heeft u een gezinsafspraak gemaakt dan staat deze op 1 naam. Bij een combinatie afspraak (bij de tandarts en bij de mondhygiëniste of preventieassistente) ontvangt u alleen de aanvangstijd van uw eerste afspraak.

Twee dagen voor de afspraak ontvangt u een herinnering hiervan. Wij sturen de herinnering als een gratis service waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Mocht het voorkomen dat u geen herinnering van ons ontvangt, dan betekent dit niet dat uw afspraak niet doorgaat.

Verzetten van afspraken kan kosteloos tot 24 uur van tevoren.
Bij het niet verschijnen zonder bericht, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Inschrijven bij DentiQ?
Wilt u patiënt worden bij DentiQ Eemnes dan kunt u via de webagenda alvast een intake inplannen. U kiest daar voor de knop ‘nieuw’ waarna u enkele gegevens invult en een afspraak plant. Vervolgens nemen wij contact met u op.

Meer informatie over patiënt worden bij DentiQ Tandartsen Eemnes vindt u op de pagina inschrijven’. Graag willen we u erop wijzen dat als u zich inschrijft akkoord gaat met onze privacyverklaring

Second opinion
U kunt bij ons ook terecht voor een second opinion. Wij geven dan onze onafhankelijke mening over uw gebitssituatie. Wilt u meer weten over wat een second opion inhoudt, klikt u dan op deze link.